U bevindt zich hier:Home > Actueel

Het DommelschLavenKoor
is op zoek naar mannen

Het DommelschLavenKoor zingt smartlappen en levensliederen en repeteert op de woensdagen in de even weken van 20.00 - 22.00 uur bij partycentrum "de Bommel", Bergstraat 33, 5551 AW Valkenswaard.

Wij treden regelmatig op in Verzorgingshuizen, maar ook voor de Zonnebloem, Ouderenbonden e.d.

Momenteel hebben wij 45 leden (1/3 mannen en 2/3 vrouwen) en we willen het aantal mannen graag uitbreiden. Heb je interesse?

Stuur 'n e-mail naar dommelschlavenkoor@hotmail.com of bel naar het secretariaat 06-11 352 646

Kom gerust eens luisteren op een repetitie-avond

Digitaal café Valkenswaard
iedere dinsdagochtend
van 10 uur tot 12 uur

Digitale vragen? Stel ze in het Digitaal café!
Tijdens het Digitaal café in de bibliotheek kunt u vragen stellen over internet, apps, tablet of smartphone. U wordt geholpen door vrijwilligers (voorheen docenten bij SeniorWeb) en medewerkers van de Bibliotheek De Kempen.

Bijvoorbeeld:
- Hoe werkt mijn tablet?
- Hoe verwijder ik apps van mijn smartphone of tablet?
- Hoe zet ik een e-book op mijn e-reader of tablet?
- Hoe zet ik een app op mijn smartphone?
- Hoe stuur ik een foto uit Whats App naar mijn laptop?

Toegankelijk voor iedereen.
Breng wel uw laptop, smartphone of tablet mee......

Inloggen voor leden

Gebruikersnaam